תיפקוד הלב לאחר התקף לב קשה מלווה במספר החייאות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/11/2019 | 23:39 | מאת: שרה

שלום ד"ר ותודה רבה, רציתי לשאול,יש פגיעה בתפקוד חדר שמאלי 35 %. מה המשמעות של זה? יש הגבלות רפואיות?האם זה משתפר עם הזמן? האם אי לקיחת כדורים של קצב לב יכול לגרום להתקף לב/פרפור חדרים? תודה רבה

35% זו ירידה משמעותית בתפקוד הלב ,ההגבלות תלויות בגיל ברקע בסיבה שגרמה לירידה בתפקוד הלב. לרב אין שיפור בתפקוד אבל תלוי כמובן מה סיבת הירידה בתפקוד. כדורים צריך לקחת. נקודה.

07/11/2019 | 13:00 | מאת: שרה

תודה רבה ד"ר. בעלי עבר התקף לב בעקבות חסימה באחד העורקים הכליליים,עבר צינתור בהצלחה. הוא בן 61.האם תיפקוד הלב יכול להשתפר בעקבות הכדורים ושיקום? תודה רבה

פגיעה בתפקוד חדר שמאל בגלל אוטם שריר הלב נשארת בדרך כלל קבועה ,יכולים בכל זאת להיות שינויים קלים לכאן או לכאן

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים