שאלה חוזרת בנושא הפעימות המוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/09/2019 | 09:25 | מאת: שיר

שלום בנוסף לתשובתך, לגבי הפעימות שעלולות ליצור פרפור בעתיד, שאתה כותב עתיד אתה מתכוון ב 10 20 שנה הבאות או בחודש חודשיים? אני סה"כ בת 39 בריאה , אבל סובלת מחרדות ובטוחה שזו הבעיה אצלי בפעימות! אז השאלות שלי הן כאלה 1. מה מרגישים שיש פרפור? האם הדופק תמיד מהיר? 2. מה הסבירות שזה יקרה לי בתקופה הקרובה? יש לי עד 5 ביום במשך שנה ולא כל יום מרגישה... 3. הדופק שלי נא בין 60-68 במנוחה ולא במנוחה סביב ה 80 קבוע! 4. אני דיי בלחץ תאמר לי משהו שירגיע אותי , אני טסה לחול עוד שבועיים ומפחדת 3.

1.הרגשה של דופק לא סדיר לרב גם מהיר 2.נמוכה ביותר !!! 3.מצוין 4.תרגעי,הכל בסדר,טיסה נעימה, תביאי שוקולד מהדיוטי פרי

12/09/2019 | 13:47 | מאת: חדר אליאן

ד''ר אליאן אתה פשוט מדהים!!! בהחלט מרגיע אפילו מאחורי המקלדת כן ירבו כמוך!!

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים