עיתוי נטילת אנטיביוטיקה בעקירה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/08/2019 | 17:01 | מאת: יעקב

שלום עברתי עקירה, ובגלל MVP נטלתי אנטיביוטיקה, [מוקסיפן[ העיניין שהגעתי למרפאה ללא שעון,ונאלצתי לישאול מישהו שם לגביי השעה,הוא אמר לי משהו כמו 13.50 ואז נטלתי 2 גרם מהתרופה, הרופא יותר מאוחר יצא לשאול אותי מתי נטלתי את התרופה, ואמרתי לו את השעה שנאמרה לי, היות ואנשים לא תמיד מדייקים,או לא משתדלים לדייק, ומעגלים זמן, יתכן וההליך החל בסטיית זמן של אולי רבע שעה לעאן או לכאן, השאלה, באם העקירה בוצעה לאחר פחות משעה מהנטילה, האם זה מכניס אותי לסיכון דלקת פנים הלב, מאפקטיביות נמוכה?סטיית זמן של רבע שעה עשרים דקות לכאן או לכאן, קריטיות בהליך זה?ועשויות שלא לתת הגנה? האם שעה בידיוק, זה קריטי? או איך? תודה

ממש לא קריטי לפי ההנחיות מזה מספר שנים אין אינדיקציה ב MVP לטיפול אנטיביוטי למניעת SBE

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים