כולסטרול וטיפול.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/08/2019 | 20:04 | מאת: אדיר

שלום דוקטור אמי בת 54 ויש לה כולסטרול רע 175 היה לה לפני חצי שנה 150 ועלה .. הקרדיולוג שלה מטפל בה בנוסטרול טבעי 2 ביום כי היא מפחדת מתופעות הלוואי של התרופות .. שאלות : 1.האם זה גבוה בצורה מסוכנת? 2.האם לחייב אותה לקחת את התרופות? 3.האם נוסטרול באמת משפיע? אני מאוד דואג לה ואשמח שתעזור לי לעזור לה כי היא לא כל כך בענינים וכאילו היא לא מייחסת לזה חשיבות ואני מהצד רואה שזה גבוה והטיפול לא יעיל כרגע לראות עיניי.. מה לעשות? תודה !

האינדיקציה לטפל בכולסטרול איננה רק הגיל והכולסטרול צריך לבחון גורמי סכון נוספים .בגדול ה LDL של אמא מאד גבוה והייתי מתחיל סטטין כמו סימוביל או ליפיטור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים