פענוח בדיקת מאמץ ST

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/07/2019 | 07:41 | מאת: יוסי

שלום רב, בן 38, סובל מיתר לחץ דם מאוזן עם כדור ואזודיפ קומבו. ביצעתי מבחן מאמץ במסגרת בדיקות ארגומטריה וזה הממצא "צניחות מקטעי ST בחיבורים לטרליים. רציתי לדעת מה זה אומר ומה מומלץ להמשך בירור? בברכה תודה מראש

כשיש בארגומטריה צניחות מקטע ST יש לציין מה היה עומק הצניחה במילימטרים, באיזה חיבורים, מה היה כוון הצניחה ( עולה יורד או הוריזונטלי ) באיזה דקה בבדיקה זה הופיע ובאיזו דקה נעלם - בלי כל הנתונים הללו לא ניתן להתייחס !

04/07/2019 | 10:18 | מאת: יוסי

מעלה קובץ עם הפירוט תודה מראש...

לא עלה אף קובץ

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים