כדורים כשהלחץ דם מאוזן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/05/2019 | 20:38 | מאת: עלמה

שלום רב, בת 80 בריאה. לוקחת כל בוקר כדור של נורמיטן 25 וכדור ווזודיפ קומבו 10/20 וכל ערב כדור אחד של ווזודיפ 10 מ"ג. מכיון שבערב - לפני הכדור, הלחץ דם סיסטולי בין 123 ל 130 והדיאסטולי שתמיד נמוך הוא בין 59 ל 70 . השאלה שלי היא: אפשר לוותר על ה ווזודיפ 10 מ"ג בערב, או לקחת רק חצי כדור ? , ואם הסיסטולי יעלה אני אמשיך לקחת ווזודיפ 10 שלם . תודה מראש על תשובתך. אלמה .

מסכים.תורידי את מינון הוזודיפ לחצי כדור בערב ותראי איך מתנהג לחץ הדם

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים