פעילות גופנית משפיעה על העורקים והלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/05/2019 | 22:50 | מאת: דניאל

שאלה: איך בדיוק פעילות גופנית משפיעה לטובה על מערכת הלב והעורקים? כלומר תזונה למשל אני מבין פחות אוכל שומני פחות עורקים נסתמים, אבל איך בדיוק פעילות גופנית משפרת או מיעלת את המערכות האלה? שאלה 2 : האם ציפרקלס משפיע על פעילות הלב, או יותר נכון פוגע בפעילות הלב? שמעתי מקרים אנשים נוטלים תרופות אולי קצת יותר מהמותר ולבם נדם, למה זה קורה ?

פעילות גופנית טובה בין השאר בגלל השפעתה על גורמי הסכון כמו לחץ דם סכרת ושומנים . כמו כן היא מקטינה את צריכת החמצן של שריר הלב. ועוד.. ציפרלקס לא פוגע בפעילות הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים