נטייה לדופק מהיר.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/05/2019 | 19:19 | מאת: אור

דוקטור שלום אני בן 24 ביצעתי הרבה בדיקות ללב אקו , אקו במאמץ , הולטר , ארגומטריה.. כל הבדיקות יצאו תקינות , סובל מAPBS בעיקר במאמץ! בדיקות דם לפני חודשיים תקינות. הקושי העיקרי שלי הוא חולשות ונטייה לדופק מהיר בעיקר בבקרים אני קם משכיבה לעמידה הדופק קופץ ל120 מלווה בהרגשה לא טובה וצורך לחזור לשכב.. כמו מחסור באוויר. במנוחה 68 בדרך כלל .. מה התסמינים שלי מתארים לדעתך? איך אפשר לפתור את בעיית הנטייה לדופק מהיר כל התרגשות או מאמץ הכי קטן קופץ ל120 *אציין שהתפקוד הכללי שלי מאוד נפגע לא אוכל טוב בגלל התסמינים ומרגיש תמיד צורך לנוח מנסה לחזור לכושר והגוף לא נותן לי. בבדיקת המאמץ הגעתי לדופק 169 עומס 14.9 לחץ דם 140/80 במאמץ מקסימלי במנוחה 110/70 אבקש את עזרתך לתחושת החולשה בעיקר ולדופק המהיר בבקרים שמקשה עלי מאוד להתחיל את היום בצורה טובה.. תודה

הבדיקות הקרדיאליות יצאו כולן תקינות , אתה בן 24, אולי תתיעץ עם רופא המשפחה לנסות לטפל בצדדים אחרים שלא קשורים ללב.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים