איבוד הכרה עם בריחת שתן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/05/2019 | 20:52 | מאת: ריקי לוי

שלום רב, לפני כשבועיים איבדתי את ההכרה. כשהתעוררתי פתאום מצאתי את עצמי על הרצפה. מה שקדם לפני זו זיעה קרה. הייתי בעמידה במטבח עסוקה בעבודות שוטפות. שאלתי לגבי תשובת ההולטר: קצב בסיסי -סינוס. קצב לב מינימלי 55, קצב לב מקסימלי 110, ממוצע 80, הפרעות קצב חדריות - PVC'S - לא. הפרעות קצב על חדריות 20 - PAC'S. זוג עליותי 1 .שלישיה עליותית 1. הפרעות הולכה - לא. שינוי ST - לא.אשמח לקבל תשובה אולי מרגיעה. תודה רבה.

תשובה לאיזו שאלה ? בדיקות הלב שעשית לא מכוונות לכוון של בעיה לבבית כסיבה לעילפון

14/05/2019 | 18:01 | מאת: ריקי לוי

שלום רב ד"ר, שאלתי לגבי הפרעות קצב על חדריות pac's 20. עליותי 1. שלישיה עליותי 1. אם אפשר לקבל הסבר לגבי זה. תודה רבה.

הסבר פשוט - היו עשרים פעימות מוקדמות ממקור העליות, וכנראה גם שלוש פעימות כאלו ברצף. לא משהו משמעותי וכאמור לא קשור לאיבוד ההכרה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים