דעתך על תשובות אקו במאמץ.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/05/2019 | 16:08 | מאת: אור

דוקטור במחן אקו במאמץ שעשיתי זהו הסיכום Left atrium 30 Left ventricle end diastole 46 Left ventricle end systole 26 Interventricular end diastolic thickness 10 Posterior wall end diastolic thickness 9 Aortic root 33 Ascending aorta 27 חדר שמאלי תקין בגודלו דפנותיומתקינים בעוביים התכווצות תקינה של כל הסגמנטים EF 60% תפקוד מסתמי תקין במאמץ היפרקנזיה של כל הסגמנטים שהודגמו מבחן מאמץ ללא עדות לאיסכמיה שאלות: 1.האם הבדיקה תקינה? 2.למה לא רשום שום דבר על צדדים ימניים של הלב? 3.למה בסעיף של לחץ דם ריאתי רשום mmhg ללא מספר? כנל בpulomonic valve לא רשום כלום.. בכל השאר רשום תקין תודה!!

הבדיקה תקינה כל מה שלא רשום צריך לשאול את מי שלא רשם. עם זאת כנראה שגם מה שלא רשום- תקין

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים