השלמת בדיקה אקו במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/05/2019 | 23:42 | מאת: שליו

שלום רב דוקטור אני בן 28 עשיתי שלשום אקו דופלר במנוחה שהיה תקין בנוסף מבחן שנקרא ארגומטריה שתי הבדיקות יצאו תקינות הגעתי בארגומטריה לדופק המטרה ללא עדות להפרעות ולאיסכמיה אני חש הרבה תעוקה במנוחה ( לא יודע אם זה מהלב ) לפי חומר שקראתי באינטרנט יש בדיקה בשם אקו במאמץ אם יותר דיוק כי הבנתי שתרשים אק"ג לא תמיד משקף מציאות האם כדאי להשלים לבדיקה הזאת ? שהבנתי שמיד אחרי הבדיקה ממה שקראתי באינטרנט משווים תאקו למנוחה ורואים איך הלב עובד ממש אחרי מאמץ ההתכווצות ועוד דברים בנוסף כמובן לתרשים אק"ג גם מה דעתך ? כי אני עדיין חש המון במנוחה תעוקת חזה או מה שזה לא יהיה ללא קשר עשיתי עוד בדיקות מקיפות שלא העלו בעיה כלשהי.. אשמח לחוות דעתך המקצועית

לא סביר שבגיל 28 יש לך תעוקת חזה בכל מקרה אקו במאמץ בדיקה רגישה יותר מארגומטריה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים