דופק.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/04/2019 | 15:08 | מאת: דור

שלום דוקטור אני חולה עם וירוס הצטננות כאבי ראש וכאב גרון ללא חום בעמידה הדופק שלי 132 האם זה תקין ויכול להגרם מקושי של הגוף במלחמה בוירוס? שאני יושב הדופק שלי נרגע ויורד ל84 בערך.. אציין שבזמן העמידה מרגיש שקשה לי לעמוד מאוד והדופק הגבוה כאילו חסר לי חמצן .. יש מקום להבדק? ברקע עברתי בדיקות לפני שנה אקו לב תקין הולטר תקין עם 3 pvcs ביממה בדיקת מאמץ הראתה APCS בודדות הפעימות המוקדמות נוטות להופיע במאמץ , התייבשות , חולי .. מה לגבי הדופק הגבוה? יש מקופ לבדיקות נוספות או שנראה לך נורמלי?

כשתחלוף המחלה הויראלית עם כל הסימפטומים כולל דופק גבוה - נדבר שוב.

21/04/2019 | 08:53 | מאת: דור

תודה!! דוקטור שאלה נוספת .. הפעימות המוקדמות הופיעו אצלי מחרדות , כיום אני כבר לגמרי בלי חרדות אך לצערי נותרו פעימות מוקדמות במאמץ.. החרדה גרמה להפרעה , ההפרעה לא הייתה אמורה להעלם כשנעלמה החרדה? שוב תודה!

מותר שעדיין יהיו לך פעימות מוקדמות גם אם החרדה כאילו עברה לגמרי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים