ארגומטריה תעוקת חזה.....

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/04/2019 | 17:36 | מאת: מושיקו

שלום האם ארגומטריה היא בדיקה מספיקה לשלול תעוקת חזה כאב חזה אי נוחות בחזה ? כי שמעתי שיש חסרונות בארגומטריה לעומת בדיקות אחרות.. כי עשיתי אקו לב במנוחה שיצא תקין. אז לא אעשה עכשיו אקו במאמץ. צילום חזה תקין טרופונין תקין בדיקות דם ועוד בדיקות כלליות אחרות תקינות. בגדול אם אקבע תור לארגומטריה זה ישפוך אור על מצב תעוקת חזה? שאני מרגיש מידי פעם לא הרבה.. אני בן 31

19/04/2019 | 17:42 | מאת: מושיקו

שלום חש את התעוקה הרבה במנוחה לפעמים במאמץ אשמח שתענה על שני השאלות.

ארגומטריה היא בדיקה טובה, אין לה רגישות וסגוליות מאד גבוהים אבל בגיל 31 עם אקו תקין זו בהחלט בדיקת הבחירה בשלב זה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים