תזונה וספורט טרשת עורקים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/04/2019 | 05:39 | מאת: יהודה

שלום רב לך, האם תזונה נכונה בריאה יכולה להעט או למנוע את התפתחות המחלה טרשת עורקים? לאחותי מצאו/זיהו בבדיקה היצרות באחד העורקים, נאמר לה כי בשלב זה ההיצרות אינה משמעותית. מה כן ניתן לעשות כדי להבטיח שלא תהיה הדרדרות והחמרה במצבה? אודה לך על התיחסותך.

אכן תזונה נכונה יכולה להשפיע. תזונה נכונה יכולה למנע סכרת, יכולה להשפיע על פרופיל השומנים - כבר שני דברים שקשורים לטרשת עורקים . מה עליה לעשות? לשמר על תזונה נכונה, לעשות פעילות גופנית ולהיות במעקב.

25/04/2019 | 09:52 | מאת: טל

שלום יהודה, עקב מצב דומה אשמחמלדעת מה שם הבדיקה שבה ראו מה מצב העורקים? תודה רבה אפשר תגובה כאן או למייל שלי: [email protected]

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים