פרולול הורדת דופק..............

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/04/2019 | 19:59 | מאת: נתי

שלום אני בן 29 והמליצו לי על פרולול ברקע אירועי סינוס טכיקרדיה רבים תוצאות בדיקות דם תריסיות שתן צילום חזה ועוד סדרת בדיקות תקינות הדופק הממוצע שלי הוא 84, הרבה פעמים גם סתם ככה 100-130 קצת חושש מנטילת התרופה מתופעות לוואי שלה כי אף פעם לא נטלתי כדור להורדת דופק. מה גם שכעת אני מטופל בקלונקס האם קלונקס יעיל בכלל? יכול לעזור להוריד דופק וכאלו שקורה אירוע טכיקרדי, רופא כללי נתן לי את זה אחרי שעבר על האנזנמה הרפואית שלי . האם בכלל הקלונקס יכול להאיץ לי תדופק ?

קלונקס היא תרופה מרגיעה ושכזו אמורה להוריד את הדופק פרולול היא תרופה שמשפיעה ישירות על הדופק ומורידה אותו

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים