קלונקס ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/04/2019 | 11:03 | מאת: אבי

שלום האם מי שנוטל קלונקס 0.5 בינתיים לשבוע שתי כדורים ביום לחרדות וכאלו, מותר לעשות ריצה פעילות גופנית מבחינת הלב וזה ? בכללי בן 30 בריא בדיקות דם ועוד בדיקות מקיפות טובות.

שני כדורים ביום ולא שתי כדורים.. וכן יכול לעשות !

02/04/2019 | 16:19 | מאת: אבי

שלום ותודה על התשובה הקודמת אני נוטל כמה ימים בינתיים קלונקס משהו כמו 4 כדורים 0.5, פתאום היה לי דופק 136 שעה זה יכול ליהות קשור לתופעות לוואי של הקלונקס כי ממה שהבנתי קלונקס לא משפיע על הלב. בלי קשר בחודשים האחרונים היו לי הרבה אירועי סינוס טכיקרדיה של מעל 100

02/04/2019 | 17:52 | מאת: אבי

שלום ועוד שאלה אם הכול טוב והקלונקס נניח לא גורם לדופק מהיר, ברגע שיש דופק מהיר כאחד שקצת סובל מחרדות אם אני ישתה כדור זה יוריד יאזן תדופק? אשמח שתענה על השאלה הזאת והקודמת

לא נראה לי שהדופק המהיר שלך הינו תופעת לואי של הקלונקס אלא יותר קשור לחרדה. וכשיש חרדה הטיפול הוא ב..קלונקס.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים