עיבוי שריר הלב.......

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/03/2019 | 12:24 | מאת: חן

שלום דוקטור אני בן 31 הרבה אקג שעשיתי לאחרונה והיו תקינים סינוס טכיקרדיה בדיקות דם טרופונין צילום חזה ועוד בדיקות תקינות פה אני לא יכול לשלוח אקג בגלל קובץ אבל שלחתי בפורום אחר קרדיולוג ראה תאקג אמר שהקצב סינוס תקין קצת מהיר ואמר ומעלה חשד לעיבוי של שריר הלב שיכל להגרם על ידי לחץ דם גבוה למשל מה זה אומר הממצא הזה ? מעלה חשד אומר שזה עיבוי ? ומה זה עיבוי? כי שהייתי בבית חולים שיחררו אותי אם האקג הזה אמרו שהוא תקין לא אמרו כלום בנושא מה עוד שטרופונין צילום חזה היו תקינים ...

29/03/2019 | 13:26 | מאת: חן

שוב שלום שוב שלום עוד שאלה מה הבדיקה הכי טובה לדעת אם יש עיבוי שריר הלב? אקו? ארגומטריה? מיפוי ?... מה...

עיבוי שריר הלב ניתן הכי טוב לראות בבדיקת אקו דופלר של הלב שם נמדד בדיוק עובי השריר של חדר שמאל. אק"ג נותן רק "רמז" האם השריר אכן עבה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים