איך זה עובד שדופק יורד אם הזמן אחרי פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/03/2019 | 21:39 | מאת: מושיקו

שלום רציתי להבין תסיטואציה שעושים פעילות גופנית אירובית ריצה נניח שהדופק של המתאמן לפני שהחל אם ריצה ופעילות בכלל היא הייתה גבוהה במנוחה איך זה שאם הזמן אם הפעילות ריצה אז הדופק יורד במנוחה? במאמץ? הרי שהמתאמן מתאמן הדופק תמיד מהיר מן הסתם... מה עושה הפעילות שמורידה תדופק ממהיר לאיטי איך זה עובד ? מה סוד הקסם

סוד הקסם שלב מאומן מגדיל את תפוקת הלב בכל פעימה לכן מספיק לו דופק יותר איטי כדי להזרים את כמות הדם הרצויה לגוף

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים