אי נוחות בצד שמאל כבר שבועיים- המשך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/03/2019 | 15:02 | מאת: דנה

בהמשך לשאלה מיום 27.2.19 כנראה פספסת את התגובה שלי : קודם כל תודה על המענה במהיר... הגיוני שזה עדיין ממשיך? הלכתי שוב לרופא משפחה והוא לא נותן לי לעשות א.ק.ג טוען שזה ממתח נפשי ושרירים תפוסים אני ממש בלחץ כל כאב כזה מקפיץ אותי שאולי זה משהו לבבי ואנחנו מפספסים.(אתמול התעוררתי באמצע הלילה הרגשתי כמו צביטות כאלה מתחת לבית השחי וזה הלחיץ אותי אחרי כמה שניות זה עבר) וכמובן שלא חזרתי לישון מהלחץ!האם יש מקום לבדיקת קרדיולוג? או אולי לבדוק כיוון אחר? יש לציין שיש ימים שמרגישה יותר ויש שפחות .והתחלתי שוב פעילות גופנית הליכה /ריצה קלה ועלייה במדרגות....בהמלצתו. תודה מראש

היתרון של רופא המשפחה עלי שהוא גם שמע אותך וגם בדק, חזקה עליו שאם הוא סבור שזה שילוב של מתח עם כאב בשריר - זו באמת לא בעיה לבבית וצריך להוריד לחץ !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים