תעוקה הרגשה של משהו כבד בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/03/2019 | 18:33 | מאת: טל

שלום רב לך דוקטור שאני רץ לאחרונה אני מרגיש משהו שלא היה לי בעבר אני בן 31, אני מרגיש בזמן ריצה משהו בחזה מן תעוקה כזה שקוראת לי לא כול הריצה אבל חלקים נכבדים בזמן הפעילות ...גם במנוחה פעם בכמה ימים אני מרגיש את זה. בעבר כלל לא הייתה לי תהרגשה הזאת בריצה אציין שעשיתי בדיקות דם שתן אקג צילום חזה ועוד.. והכול היה תקין, עכשיו אני יכול להמשיך לרוץ ? זה לא מסוכן? מה זה יכול ליהות ההרגשה הזאת פתאום האם זה באמת תעוקת חזה אנגינה פקטוריס או משהו בסגנון ?

אנגינה פקטוריס בגיל 31 היא נדירה אבל עצם התלונה מצריכה בדיקה. לך להיבדק ובטח תופנה לעשות בדיקת לב במאמץ.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים