דליפה קלה אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/02/2019 | 13:45 | מאת: עדן

שלום אני בת 30 שבועיים אחרי לידה בצעתי אקו לב בגלל לבת 8 הגדולה שלי גילנו היצרות קלה במסתם ראיתי דרוש רק מעקב. באקו לב שלי כל ממצאים תקינים חוץ ממסתם אורטלי דליפה קלה ומיטרלי דליפה קלה 1.האם זה שכיח בגלל שאני אחרי לידה רק שבועיים 2.לגבי פעילות ספורט האם אסור 3.האם יש תהליך מסוים שאני יכולה לקחת כדי שהמצב ישתפר 4.בקשר לבת הגדולה היצרות קלה במסתם ראיתי דרוש מעקב פעם בשנה האם יש הגבלות האם יש סכוי שסה יחמיר

1.זה שכיח ואין לזה קשר ללידה 2.מותר 3.ממש לא צריך לעשות כלום 4.צריך מעקב כי ההיצרות יכולה להחמיר.

27/02/2019 | 17:05 | מאת: עדן

ההיצרות של הבת שלי כמעט חמשה שנים אותו ממד כל פעם האם זה יכולה להירגיע שזה ישאר אותו דבר כל החיים היא כמעט חמשה שנים אותו ממד 24 ההיצרות האם יש סכוי שזה ישאר כך כל החיים

אם חמש שנים לא השתנה - זה סימן טוב אבל חייבים להמשיך ולעקב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים