חרדה מתח סטרס לב דופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/02/2019 | 11:51 | מאת: דודו

שלום דוקטור מדוע חרדה פאניקה מתח סטרס ודברים מהסוג הזה מעלה דופק ? כי הרבה פעמים הבן אדם בריא ובמנוחה קוראים לו הדברים האלו של תעוקת חזה נגיד דופק מהיר ועוד סיפטומים ,ואז עושים בדיקות ומגלים שזה מתח חרדה, ושבשורה התחתונה הכול בסדר מדוע זה קורה ? אם בסופו של דבר כול הבדיקות תקינות וכביכול בסוף זה לא משהו פיזי...

בזמן חרדה מתח סטרס לחץ וכו...מופרשים הורמונים שמשפיעים בין השאר גם על הדופק ( מעלים דופק) כשכל השאר סה"כ נמצא תקין.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים