כבדות בלב תעוקת חזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

24/02/2019 | 12:45 | מאת: מושינו

שלום דוקטור כבר תקופה שאני מרגיש משהו כמו תעוקת חזה מן כבדות בלב הולך ובא כמה ימים לא כמה ימים כן לא כואב אבל אי נוחות כזאת, עשיתי המון בדיקות דם הורמונים אקג שתן צילום חזה וכו' ולא נמצא משהו שמעיד על ההרגשה שלי, עדיין אני מרגיש את אותה תחושה מה זה יכול ליהות ? אם כביכול הבדיקות שציינתי תקינות ?

יכול להיות הרבה דברים שאינם קשורים ללב : מערכת עיכול, כאב ממקור בית החזה, אולי עמוד שדרה ועוד...

24/02/2019 | 15:39 | מאת: מושינו

שלום דוקטור התעוקת לב כבדות בצד שמאל בלב שאני מרגיש זה יכול ליהות הרבה דברים כמו שאמרת עמוד השדרה מערכת עיכול בית החזה ועוד דברים. ולא בטוח שקשורים ללב כמו שאמרת יכול ליהות שזה גם המצב מה שאתה אומר אבל אני מרגיש את זה בחזה שמאל בלב, אז איך יכול ליהות עמוד שדרה ? מערכת עיכול ? לא כול מסתדר. תודה מראש על התשובה

מה פרוש אתה מרגיש את זה בלב. איך בדיוק מרגישים בלב? מרגישים תחושה במקום מסוים בבית החזה, אבל הכאב הוא כאב שמקרין ומאחר ובבית החזה יש גם לב גם ריאות גם עצמות גם שרירים ועוד הכאב יכול לבא גם מהם כמו שהכאב יכול להיות מהקיבה ולהקרין לבית החזה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים