דופק לב בריאות כללית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/02/2019 | 22:46 | מאת: קרלו

שלום דוקטור עשיתי את כול הבדיקות האפשריות בדיקות דם,אקג ועוד בדיקות שקשורות ללב כמובן בלוטת תריס הורמונים ועוד מלא בדיקות אחרות וכלליות אני בן 31 אז אם הכול בסדר למה הרבה פעמים אני מרגיש מן תעוקת חזה כבדות בלב? לא כואב אבל מפריע כזה.. ומידי פעם דופק שנע בין 104 ל120 במנוחה ?אציין שסינוס טכיקרדיה כי שהיה לי תדופק הגבוה יצא לי לעשות אקג.. למה התופעות האלו קוראות אם הכול בסדר לכאורה.....

למה ? כי הכאבים למרות מה שכתבת שהם כאבים בלב - הם כאבים בחזה ומקורם לא בלב. למה הדופק שלך גבוה מאד קשה לי לדעת בלי לבדק אותך

22/02/2019 | 16:10 | מאת: קרלו

דוקטור שוב שלום למה לדעתך הכבדות בלב התחושת תעוקת חזה שאני מרגיש מידי פעם מקורה לא מהלב????? כמו שציינתי בהודעה הקודמת עשיתי הרבה בדיקות לב ובדיקות שלא קשורות ללב והכול היה תקין.. מידי פעם אני חווה דופק מעל 100 שנבדק ונמצא כי הוא סינוס טכיקרדיה...

הצשובה בגוף השאלה - כי עשית את כל בדיקות הלב והן תקינות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים