האם מומלץ לעשות סי טי צינטור וירטואלי?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/02/2019 | 00:34 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 38. לחץ הדם מאוזן, אך יש לי תנגודת לאינסולין ובמשך כ 8 שנים הכולסטרול היה גבוה. אבי נפטר מדום לב בגיל 42 ואחיו בגיל 51. האם כדאי לי לעשות צנתור וירטואלי? אקו לב, הולטר, אקג ובדיקת מאמץ יצאו תקינות. תודה מראש

השאלה מה זה כדאי... הבדיקות שעשית תקינות, מצד שני יש לך מספר גורמי סכון למחלת לב ... צינתור וירטואלי הינה בדיקה שהרגישות שלה לשלול מחלה בעורקים גבוהה יותר מהבדיקות שעברת אבל עדיין מדובר בבדיקה עם כמות לא קטנה של קרינה . כדאי ? הייתי בשלב זה מסתפק בבדיקות שעשית

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים