סינוס טכיקרדיה לפעמים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/02/2019 | 18:25 | מאת: דוד

דוקטור עשיתי מלא בדיקות לב, טרופונין בדיקת דם מספרי אקג שהיה לי דופק מהיר ביצעתי תאקג ...ועוד ועוד בדיקות והכול היה תקין, הדופק לאחרונה הוא 80 ומשהו במנוחה אבל הרבה הרבה פעמים הדופק עובר ת100 ומגיע גםל120 ל130 במנוחה אומנם זה סינוס ותקין אז למה זה קורה לי במנוחה הרבה פעמים ?אם הכול תקין... תפקודי תריס ועוד בדיקות אחרות גם תקינות .

אם אכן הכל הכל תקין יש מצב שנקרא INAPROPRIATE SINUS TACHYCARDIA והטיפול בדופק הוא כדור ממשפחת חוסמי ביתא כמו דרלין או קרדילוק או נורמיטן.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים