דופק במהלך ריצה קלה , תודה מראש.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/02/2019 | 14:04 | מאת: חיים

שלום רב , פרטים עליי - אני בן 24 סובל מפעימות מוקדמות בעיקר במאמץ , אקו לב תקין. הולטר מצא 3 פעימות מוקדמות חדריות ביממה. מבחן מאמץ תקין מלבד APCS בודדות. הבנתי שהפעימות אינן מסוכנות ואין כל הגבלה בפעילות הגופנית. שאלה - במהלך אירובי ריצה קלה אני מגיע לדופק 168 האם זה תקין? איך שאני מתחיל את הריצה הוא קופץ ל168 כאילו מרגיש שהוא מתאמץ יתר על המידה או שאני טועה וזה נורמלי ... תודה מראש.

אם במאמץ קל הוא מיד קופץ ל 168 כנראה אתה בכושר גופני ירוד, התחל את המאמץ בהדרגה בדרגת קושי יותר קלה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים