Rbbb בבדיקת אקג האחרונה - ייתכן שינוי כזה ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

31/01/2019 | 11:44 | מאת: אלמוגי

היי בבדיקת אקג שעשיתי היום הפענוח העלה שיש לי rbbb. משהו שלא הופיע באקג קודמים שביצעתי במהלך 2018. האם ייתכן שינוי שכזה פתאום? מה זה אומר ? ולמה פתאום? אציין שיש לנו היסטוריה משפחתית ולאור זאת בבדיקות שעשיתי בחצי שנה האחרונה - אקו מאמץ, ארגונומטריה, צינתור וירטואלי (24% טרשת) הכל תקין. מה אני אמור להבין ולעשות עם ממצא זה ? קצת מוטרד מהממצא החדש הזה... תודה מראש

הפרעת הולכה יכולה להתפתח פתאום מכל מיני סיבות. צריך לעבר על כל הבדיקות שלך כדי לנסות להבין מה הסיבה. כדאי שתבדק ע"י קרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים