כאבים חדים בנשימה עמוקה כשאני מתעוררת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/01/2019 | 21:12 | מאת: כאבים חדים כבר יותר מ4-5 שנים.

שלום. צריכה בבקשה את העצה שלך. אני בת 19 , יש לי כאבים כבר הרבה הרבה מאוד זמן , כאב יומ יומי כשאני מתעוררת או כשאני שוכבת על הגב הרבה זמן בעת נשימה עמוקה . מרגישה כאבים בבטן העליונה בצדדים מתחת לצלעות ואפילו בתוך הצלעות בשני הצדדים. כשאני הולכת לשירותים בבוקר נרגע קצת הכאבואז זה לא מפריע לי ביום יום . עשיתי בדיקות כמו קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה, הכל תקין ! אבל הכאבים ממשיכים ואני לא יודעת מה לעשות , מה זה יכול להיות?? אני לא מעשנת , לא מרבה לעשות פעילות גופנית.. אשמח אם תוכל לעזור לי .

כאבים המוחמרים בנשימה מן הסתם קשורים לריאות - לא ללב ולא למערכת העיכול לכן ממליץ לבדק את הריאות .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים