לחץ דם נמוך 95/60 - לחץ רקות, בחילה ותחושת דיזי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/01/2019 | 20:49 | מאת: ארז

לחץ דם נמוך מהרגיל - 95/60. לרוב לחד 115/75. בדיקות דם תקינות כולל בלוטת התריס. ממה זה יכול לנבוע? בשבוע האחרון התחלתי אוגמנטין בגלל סינוסיטיס שמקורו בריפלוקס שיש לי (לטענת אאא). לוקח תרופות - נקסיום, מיקרופרין, ליפיטור (היסטוריה משפחתית של לב). אקג תקין. ממה זה נובע והאם נדרש לעשות משהו בנושא? תודה מראש

ממה שתארת לא מצאתי סיבה ללחץ דם קצת נמוך. ממה זה נובע אין לי מושג, זה לא כל כך נמוך שמצריך לעשות משהו דרמטי. תשתה יותר בתקופה הקרובה ותעקב אחרי לחץ הדם.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים