פיענוח טקסט של אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/01/2019 | 21:14 | מאת: מיכאל

שלום,אני בגיל 77. 1. נא לאמר לי אם יש בעיה באקו לב שעשיתי. נכתב: פרוזדור שמאלי מורחב במידה קלה שאר חללי הלב בגודל תקין.התכווצותו הגלובלית של חדר שמאל תקינה.פתיחה תקינה של המסתמים. מסתם אאורטלי בעל שלושה עלים. בדופלר ציבעוני:לא ניתן להעריך לחץ ריאתי. תפקוד דיאסטולי ירוד של חדר שמאל דרגה 1. 2. האם הלב שלי יכול לגרום לבצקות ברגליים בגלל אי ספיקת לב? האם יש לי אי ספיקת לב?

לפי האקו אין לך אי ספיקת לב , מצב הלב שלך לא גורם לבצקת ברגליים, הממצאים באקו קלים וקשורים לגילך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים