סינקופה בפעם השניה- הכוונה מקצועית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/12/2018 | 21:13 | מאת: משה

שלום, לפני שנתיים עברתי אירוע סינקופה. בבירור קרדיולוגי לא נמצא ממצא כלשהו. לפני שבועיים עברתי אירוע נוסף עם אבדן הכרה למספר דקות. (לווה בזיעה, דופק מאד מהיר, סחרחורת ערפול). בבית חולים לא נמצא ממצא הבבדיקות. (דם, סיטי ראש, הולטר,). מהי החשיבות להמשך בירור קרדיאולוגי? ולאיזה כיוונים ניתן ללכת ולחפש את המקור לבעיה? (מתח? עומס? לחץ? ) ידוע לי על דופמין ואדרנלין נמוכים... תודה רבה משה

באם היה דופק מאד מהיר סביב הארוע , הדבר מחייב המשך ברור - אולי מדובר בהפרעת קצב מהירה שגורמת לסימפטומים שציינת. צריך להמשיך ברור קריאלי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים