חולה במעכב של NF1 הים מספר בעיות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/12/2018 | 07:13 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל 53 סובל מי NF1 ומספר בעיות שקשורים למחלה קולל גידול בCAVERNOUS SINUS שקיבל אקרנה וגידול נוסף של חדש באורביטל מניגיומה של אוקרן סובל מי לחץ דם מתופל ב אוסקר פלוס לפני שבו בצתי CTעמוד שידרה ובפינוח נימצה מימצה של הלב מעט מוגדל הסתיידות דופנית טרשתית קלה בעורק הLAD תפליט פריקודיאלי מינמלי דר יש לציין שכול מישפחתי סובלים מי בעיות לב עים יש לזה חשיבו אמימצה הז שאודגם ב CT גם יש לצין שה בתקופה אחרונה אני סבל מי כעב צד שמול חזה וקצת הרנה ליד שמול וגם קושי באליחה או באלית מדרגות קוסטרול שלי קצת גבוע מתופל בתרופה הקורסתרול שלי או 210 דר הים יש צורך בבדיק של רופה קדריולגי או אין לזה חשיבות בבקשה הים הפשר אסבר תודה דר וסליחה על האפרה יום טוב

יש ב CT עדות לטרשת עורקים אבל בשלב זה לא מחלה משמעותית וצריכה כרגע רק טיפול מניעתי - טיפול בסטטין להורדת רמות הכולסטרול בדם.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים