דוקטור צריך עזרה והקשבה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/12/2018 | 06:19 | מאת: אבי

שלום דוקטור אני צריך את עזרתך בצורה נואשת אני סובל מטראומה שמובילה אותי לחששו מאירוע לבבי לצערי אין לזה תרופה והתרופה הילה פדה היא אתם רופאי הלב שכל פעם שאני רואה אותכם ומתייעץ אני מקבל תשובות ברצוני לבקש ממך בכל לשון של בקשה האם ישנה איזשהי דרך שאוכל לעבור סדרת בדיקות הכי מקיפה בעולם אני מוכן לשלם הכל כל סכום וכל בדיקה שלאחריה יישב מולי רופא ויאמר לי שאני יכול להיות רגוע לשנה ושום אירוע לב לא יקרה אין לי שום בעיה לעבוד את הבדיקה הזאת כל שנה ולקבל אותה תשובה כל שנה אלף זה התרופה היחידה שתעזור לי בלי תשובה כזאת אני פשוט ממשיך לפחד מפני אירוע לב (אפילו שאני צעיר בריא ולאף אחד במשפחה אין היסטוריה ) אני יודע שהכי קל לרופא לב לא להתעסק בזה אבל אני פשוט רוצה להוריד את האבן הזאת מליבי אתה פשוט תעשה את המצווה הכי גדולה שאתה יכול לדמיין אם תמנה לי את כל הבדיקות שעליי לבצע (מצידי גם אלף) העיקר השקט הנפשי

לא טרחת אפילו לכתב בן כמה אתה ? מה הרקע הרפואי שלך? איזה בדיקות עשית? העיקר אתה רוצה המלצה לבדיקה אחת או כמה בדיקות שיכסו את כל הבעיות האפשריות בתחום הקרדיאלי... זה לא נשמע רציני .

16/12/2018 | 02:00 | מאת: אבי

בן 28 בריא עשיתי פעם אקו ובדיקת מאמץ שיצאו תקינות

אז הכל טוב, בגיל 28 עם אקו ובדיקת מאמץ תקינים - לא צריכה להיות בעיה בלב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים