בדיקות לפני אימונים וריצות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/12/2018 | 20:17 | מאת: דוד

שלום ד"ר. אני בחור צעיר בשנות ה-20 המאוחרות. ללא רקע בריאותי למעט מחלת גרייבס בחודשים האחרונים - כעת אני מאוזן בסה"כ, מטופל במרקפטיזול. אני מעוניין להתחיל ריצות 2-3 פעמים בשבוע מהתחלה, ולהגיע למרחקים ארוכים של 5 ואפילו 10 ק"מ בחודשים הבאים. מעולם לא רצתי באופן מסודר ורציתי לשאול האם יש בדיקה שכדאי לי לעשות לפני שאני מתחיל את האימונים האלו כדי לשלול בעיות כאלה או אחרות שיכולות לצוץ במהלך האימונים. מה דעתך? תודה, דוד

אם אתה צעיר ופרט לבלוטת התריס אין מחלות אחרות תוכל להתחיל מאמצים בהדרגה ללא צורך בבדיקה ספציפית. אם אתה רוצה להיות יותר אדוק מהאפיפיור ולבדק את הלב במאמץ - תעשה בדיקת אקו במאמץ.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים