LBBBC הפרעת קצב או הפרעת הולכה וגם קצב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/11/2018 | 15:03 | מאת: ברנרד

לפני מספר שנים אובחנה אצלי הפרעת LBBBC. יש לציין שאיני מקבל כל טיפול להפרעה זו. האם זו הפרעת הולכה וגם קצב? אני עתיד לטוס לחו'ל . בשאלון של חברות הביטוח מופיעה השאלה לגבי מחלת לב ו הפרעת קצב. ידוע לי שזאת הפרעת הולכה האם לציין שיש לי הפרעת קצב? אשמח אם אקבל הסבר ממצה לגבי השלכות ההפרעה בדרכי הטיפול בתודה.

ראשית אין דבר כזה LBBBC אולי התכוונת ל CLBBB שזה חסם מלא בצרור ההולכה השמאלי. זוהי הפרעת הולכה ולא הפרעת קצב. לא מצריכה טיפול אלא המשך מעקב .מקווה שזה הסבר ממצה .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים