המשך אמא מודאגת............

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/10/2018 | 16:37 | מאת: אמא מודאגת

שלום דר כתבתי לך לפני שבוע בת 30 לא בעיות רופאית עד עכשוי יש לי ילדה שבגיל ארבע גילנו היצרות במסתם ראיתי קל והיא היום בת 8 שנים ועושים מעקב והיצרות נשארת באותו מצב ללא החמרה עושים מעקב פעם בשנה וגם יש לי בן 10 בריא אין לו בעיות לפני שבועיים ילדתי בת וגילו אוושה בלב ויצא שיש גם לה היצרות במסתם ראיתי שהחמיר והיום ומחר היא עוברת צינתור ברמבם אתה המלצתה כאשר כתבתי וגם רופא שבדק אותה שנעשה אני ואבא אקו לב ..עשיתי היום אצל אותו רופא שמטפל בתינוקת וואמר לי שיש לי מצב ולא בעיה והיא דליפה או אי אספקה קלה מאוד במסתם אורטלי ומינטרלי ..הוא אמר שאולי המצב הזה בגלל שאני אחרי לידה בגלל שיש הרבה נוזלים בגוף בזמן היריון ואולי זה מלידה שלא אובחן .. הוא אמר לי שאני יכולה להמשיך חיים כרגיל וזה נדיר מואד בגיל שלי שזה יחמיר ונתן לי לחזור על הבדיקה עוד ששה חודשים נראה אם זה מהיריון ואם נשאר אס סה מלידה ואחר כך מעקב וחוץ מזה הלב בסדר גמור המסתמים במצב טוב רציתי לשואל בקשר לתינוקת האן אחרי צינתור זה יסתדר אין לה בעיה אחרת חוץ מזה וגם מה ההערכה שלך והמלצות וסיכונים לגבי אקו לב שלי תודה

האקו שלך בסדר גמור וכל מה שאמר לך הרופא - הוא צדק. באשר לבתך התינוקת צריך לחכות לראות איך הצליח הצינתור והיא צריכה להיות במעקב של קרדיולוג ילדים.

11/10/2018 | 18:31 | מאת: אמא מודאגת

ברוך השם הצינותר עבר בשלום ובהצלחה רבה בקשר אליי אפשר לבצע פעילות ספורט כרגיל ואם יש סיכוי שזה יחמיר בגיל שלי אני לא מרגישה שום סימנים ואם לא היה מצב של הבנות לא הייתי יודעת בכלל

ספורט כרגיל , אם תהיה החמרה בדרך כלל היא מאד איטית

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים