צום וקומדין.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/09/2018 | 20:00 | מאת: ארז

שלום רב, לפני שנה וחצי הוחלף לי המסתם למכני ומאז אני צורך כמובן קומדין עם inr מצוין ומאוזן וקרדילוק 2.5, אני בן 40 פעיל מאוד ספורטיבית ומרגיש מצוין. רציתי לשאול האם מותר לי לצום ביום כיפור? (לפני שנה לא צמתי כי זה היה קרוב לניתוח) לפי מה שהבנתי שחוסר נוזלים עלול לגרום לתקיעת המסתם? אודה לתשובה.

אם אתה פעיל ומרגיש מצויין, אם ה INR שלך מאוזן למרות הצום ואם תיקח קומדין ( כי אותו אסור להפסיק גם לא ביום כיפור ) - תוכל לצום.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים