דופק חזק בבטן ורעד בכל הגוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/09/2018 | 11:59 | מאת: רואן

שלום רופא נשךושה חודשים ואני מרגישה דופק חזק חזק בבטן עליונה ממש באמצע מעל הטבור עד למתחת החזה נראה כמו נפיחות מתחת לעור באורך ממתחת לחזה עד למעל הטבור נפיחות שפועמת דופק חזק חזק כך הזמן כאילו משהו דופק בדלת או צעדים של סוס דופק שרואה אותו בעיין ומרגישה אותו אפילו שומעת אותו באוזן תחושה מוזרה ומפחידה לא יכולה לשון בלילה בשכיבה עך הבטן מרגישה את הדיפק חזק משהו שקץ לי בבטן אם אני בעמידה ומתקופפת אני מרגישה אותו חזק אפ לבשתי מכנס גזרה גבוה וצמוד מרגישה אותו כמו קפיצות את הנפיחות שמעל הטבןר גדלה והדופק יותר חזק שמתי לב שגם שריר ביד ימן ביד גם קופץ ואת השריר בגרון גם קופץ כאילו רואה את הדופק קופץ מהלי לשים יד היום בלילה הרגשתי כמו זרם של דופק שמסתובב בבטן שליי לא הצלחתי לישון הרגשת דופק בירך ובגב כשאני מודדת לחץ דפ ודופק במנוחה דופקמגיע עד 80 ביצעתי סיטי ללא חומר ניגוד רשום כלי הדם הגדולים ללא ממצא פתלוגי משמעותי רושם לעכירות השומן הפריטוניאלי המליצו ליביר עוד סיטי עם חומר ניגוד האם הדופק הזה קשור לעכירות שומן פריטוניאלי ?! ומה זה עכירות שומן פריטוניאלי?! לפי מה שספרתי הבעיה מהלב או כלי הדם איזה בדיקות עלי לעבור? אני בת 29

אין קשר לדופק ולשומן פריטונאלי אם מה שמפריע לך זה הדופק עצמו - את צריכה לעבר בדיקות שקשורות ללב ולדופק - אק"ג, הולטר... ולהיוועץ עם קרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים