תפליט פריקרדיאלי קטן (אקו לב)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/09/2018 | 13:40 | מאת: אילנית

שלום רב, אני בת 81, בריאה ולוקחת רק כדורים לחץ לחץ דם . היום - אקו לב נירשם : 1. תפליט פריקרדילי קטן, והוזמנתי לביקורת בעוד 3 חודשים. 2. אואורטה עולה 35 (נורמלי 21-34 3. עובי מחיצה בין חדרית-14 (נורמלי 9-11) בזמן האחרון לא הייתי חולה, ולא היו לי דלקות או חום. שאלתי היא: ביקורת בעוד 3 חודשים זה בסדר ? או צריך מעקב לפני כן? וגם - סעיף 2 ו-3 - התוצאות בסדר ? תודה מראש.

רוחב האאורטה תקין לגילך המחיצה מעובה - כנראה בגלל יתר לחץ הדם תפליט פריקרדיאלי קטן הינו ללא משמעות בשלב הזה וביקורת בעוד שלושה חודשים זה בהחלט בסדר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים