תוצאות בדיקת CTA, האם יש צורך בצנתור?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/08/2018 | 06:25 | מאת: דני

שלום רב ביצעתי בדיקת "צנתור וירטואלי",רוב הממצאים תקינים מלבד 1. RCA- חסום בחלקו הפרוקסימאלי לאורך 18מ"מ,עם מילוי מקולטראלים.(לא צוין אחוז החסימה) 2.circumflex artery-הצרויות בחלקן מסוידות עד 25% בסגמנט הפרוקסימלי. 3. first marginal-היצרות דופנית בלתי מסויידת. 4.left anterior descending- פלק דופני מסויד בסיגמנט הפרוקסימלי. האם לאור הממצאים ,יש צורך בצינתור תודה

אינדיקציה לצינתור לא נקבעת רק לפי תוצאות הצינתור הוירטואלי. יש ך לך עורק חסום עם מעקפים טבעיים ומחלה לא קריטית בשאר העורקים.לכן חשוב שקרדיולוג יבדק אותך ישמע מה ההיסטוריה שלך ואז יחליט.

29/08/2018 | 23:31 | מאת: דני

תודה רבה על המענה המהיר

שנה טובה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים