לחץ בחזה לאחר אימון ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/08/2018 | 21:53 | מאת: אלון

שלום, היום ביצעתי אימון ריצה. במהלך האימון החל לי לחץ בחזה שמנע ממני לנשום עמוק. כעת, 12 שעות לאחר סיום האימון, הלחץ בחזה עדיין קיים וקשה לי לנשום עמוק. הלחץ בא לידי ביטוי בתעוקה במרכז החזה. אציין שלפני כחודשיים עברתי בדיקת מאמץ ואקו לב שיצאו תקינים. האם יש סיכוי שמשהו השתנה בחודשיים? האם אלו סממנים של סעיה בלב?

לא כתבת מהו גילך לא נראה לי שמשהו השתנה בחודשיים האחרונים הכאב כמו שאתה מתאר נשמע יותר ככאב ממקור שריר -שלד אבל כמובן שצריך לבדק אותך בשביל להתרשם יותר טוב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים