כאב בחזה וביד שמאל כל הזמן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/07/2018 | 12:44 | מאת: מיה

שלום דר אני בת 26 יש לי שני ילדים מזה כשבוע חשה כאבים בחזה בצד שמאל כמו כאב עמום שמקרין ליד שמאל ולפעמים דקירות וכבר יומיים כאבים גם בגב ודקירות בצד שמאל כאילו בין הצלעות הלכתי למוקד עשיתי בדיקת קצב סדיר לחלוטין הדופק היה מואץ ומתנדנד 128 לדקה ואחרכך 115 הרופא אמר כנראה מהתרגשות והאמת שכן אני בן אדם חרדתי מטבעי ומפחדת מכל דבר קטן במיוחד בדיקות ,, יש לציין שלחץ דם תקין וגם מד חום תקין בדיקות דם תקינות רק ויטמין D חסר ולא מטופלת . האם בדיקת הלב מספקת ?? אני פשוט בדיכאון לא מתפקדת כל הזמן חושבת שיקרה לי משהו רע אפילו לא מצליחה לטפל בילדים שלי ..

בגיל 26 ועוד אצל בחורה הסבירות למשהו לבבי היא ממש מינימלית. את צריכה כמובן להיבדק ואם בבדיקה הכל בסדר והבודק יתרשם שאכן את קצת בחרדה - תנסי להתגבר על המחשבות ולהתרכז בילדים המקסימים שלך ולא בתחושות בבית החזה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים