דוםק מהיר מהרגיל גם במצב מנוחה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/07/2018 | 22:04 | מאת: מיכאל שכטר

שלום אני בן 72 עברתי ניתוח מעקפים בסוף אפרי עד שחליתי הייתי ספורטאי והיה לי דופק נמוך במנוחה 60-65 אחר הניתוח במשך חודשיים עדיין דופק נמוך וטוב במנוחה וגם אחר מאמץ הדופק ירד במהירות לפתע חל שינוי לרעה והדופק במנוחה עולה ל קרוב ל90 באופן קבוע מה לעשות? מה לבדוק? תודה

ישנם הרבה דברים שצריכים להיבדק אבל הפשוט ביותר להיבדק ע"י קרדיולוג שיעשה בדיקה גופנית כמו שצריך, בדיקות מעבדה - אם צריך ואז אולי תהיה תשובה לשאלתך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים