Abnormal rhythm ekg אבקש התייחסות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

16/06/2018 | 15:28 | מאת: דנה

שלום רב, בת 50 שלשום ביצעתי בהפתעה ניתוח קל יחסית, של אבצס, בהרדמה מלאה עקב כך עברתי בדיקת ekg. בבדיקה מופיעות ההערות הבאות : Sinus tachycardia -הדופק היה 102 Non specific T Wave abnormality Abnormal rhytm Ekg יש לציין שהבדיקה בוצעה מיד לאחר שנמסר לי שאני אמורה לעבור ניתוח ,היתי עם כאבים עקב האבצס ובחרדה. יש לציין שעקב הרגשה כללית לא טובה לפני כחמישה חודשים ביציתי הרבה בדיקות כולל הולטר לב 24 שעות ואקו לב והתוצאות היו תקינות לחלוטין. התחחלתי שימוש בציפרלקס 10 מ"ג לפני כחודש וחצי . האם ייתכן שתחושת החרדה או הציפרלקס גרמו לסטיה באקג. אני מאוד מודאגת . יש לציין שההורים שלי לא סובלים מבעיות לב . תודה רבה

הדופק באק"ג היה מהיר פרט לכך לא היו הפרעות אחרות, דופק מהיר יכול בהחלט להיות משני לחרדה כאב או לשניהם גם יחד

17/06/2018 | 09:55 | מאת: דנה

תודה רבה על המענה המהיר , אבל לא נמצאה גם הפרעה בגל T - T wave abnormality תודה ושבוע טוב!

לא נמצאה הפרעה בגל T - כלומר הכל בסדר.

17/06/2018 | 19:25 | מאת: דנה

דוקטור שלום ,מתנצלת וממש לא נעים שאני פונה מחדש אבל רשום Non Specific T wave abnormality ולפי הבנתי כן נמצא משהו לא מוגדר בגלי T. האם זה נכון ? תודה רבה וסליחה

הממצא הוא " לא ספציפי " כלומר איננו פתולוגי,איננו בעייתי . נקודה.

21/06/2018 | 20:20 | מאת: דנה -תודה רבה !

תודה רבה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים