Wpw בן 24 פעיל מאוד פיזית... אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/03/2018 | 21:22 | מאת: לאוניד

צירפתי א.ק.ג נעודכן נעשה אקו לב תקין בדיקת מאמץ תקינה הולטר 24 שעות.. מעוניין לדעת אם אוכל להמשיך לעשות ספורט והאם יש דברים שכדאי להימנע מהם כגון סאונה או צלילות או משהו בסגנון

אכן תרשים האק"ג מראה WPW . חשוב מאד ( בעיקר אם אתה עוסק בספורט ) לראות את כל תרשימי האק"ג בבדיקת המאמץ ,האם ההולכה החשמלית המיוחדת שלך נשארת או נעלמת במאמץ. ממליץ לך בחום להפגש עם קרדיולוג המתמחה בהפרעות קצב ( אלקטרופיזיולוג) עם תרשימי האק"ג במאמץ.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים