כאב חד בלב בזמן לקיחת נשימה עמוקה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/04/2017 | 18:22 | מאת: ישי

שלום, קוראים לי ישי, אני בן 24 בריא בדרך כלל ללא בעיות לחץ דם או לב כלשהן הידועות לי. קורה לי מדי פעם שיש לי כאב חד (דקירה) בלב, לדעתי בקצה הימני התחתון שלו בעת נשימה עמוקה. אני מתחיל את הנשימה ורק כאשר אני מגיע לשלב שמתחיל כבר להיכנס הרבה אוויר אז פתאום אני מתחיל להרגיש מן כאב חד ומתגבר ככל שאני ממשיך לקחת את הנשימה. אשמח לדעת אם יכול להיות שזו בעיה בלב/ריאות.... תודה מראש!

דקירות בחזה וכאב שמתגבר בנשימה אינם קשורים לבעיה בלב, הבעיה יכולה להיות מתיחה של שריר ,שריר בבית החזה שמתכווץ בזמן נשימה עמוקה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים