כאב בפנים צד שמאל

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

05/04/2011 | 15:43 | מאת: דליה

פניתי לכירורג פה ולסת אמר שהכל בסדר מבחינתו רופא אף אוזן וגרון הפנה אותי אליו כמו שאתם יעצתם לי אמר לחזור לרופא אף אוזן גרון איני יודעת למי לפנות תודה

05/04/2011 | 15:51 | מאת:

נסי לפנות לד"ר אפרים וינוקור מתל אביב

06/04/2011 | 06:34 | מאת: רון

אם אפשר , מאיפה "נולד" הכאב שלך ? הייתי אצל כל המומחים בארץ (באמת שאצל כולם) , וינוקר, אגב, אולי נחמד, אבל אני בספק אם יעזור לך, הוא בודק האם הכאב שלך קשור למפרק הלסת (שרירים) - במידה וכן "הרווחת" - במידה ולא - זה לא תחום טיפולו. לא קראתי מה הסיפור שלך לכן לא יכול בכלל לכתוב מדויק. אני לא יודע למי הלכת וכו'. בגדול - בלי קשר לוינוקור - את כנראה צריכה כירורג פה ולסת. רוב הבעיות נפתרות. אצלי הייתי כבר אצל כל מי שאפשר במדינת ישראל (ביום חמישי יש לי תור אצל מומחה מחו"ל בבי"ח אשקלון), אחרי שגם התייעצתי ושאלתי בפורומים (גם כאן)- מאף אחד לא קיבלתי ממש עזרה. מפחיד שיש במדינת ישראל מצבים ואנשים שמסתובבים ככה.

06/04/2011 | 07:16 | מאת:

לצערי הרב רפואה איננה מתמטיקה שבה 2+2=4 ובן אדם לא נולד עם שקע שאפשר לחבר אותו למחשב דיאגנוזה כמו את האוטו במוסך. כאב פנים יכול להיגרם מהרבה גורמים שמקורם או במפרק, או בשרירי הפנים או ממקור נוירולי שמקורו בעצבי הפנים או בגנגליונים שלהם. זה אכן מאד מתסכל גם את החולה וגם את הרופא שלא לכל מצב רפואי יש אבחנה וכמובן מענה רפואי וטיפול

06/04/2011 | 10:07 | מאת: דליה

אני אחזור לרופא אף אוזן גרון כירורג פה ולסת הייתי אצל שניים ואמרו שלא שייך אליהם

10/07/2011 | 13:49 | מאת: רווית

[email protected]

10/07/2011 | 13:47 | מאת: רןןית

בטעות עניתי למישהו אחר ונראה לי זה ממוען אלייך דליה, אין לי מושג מה קורה איתך היום מקווה שיותר טוב, אבל במקרה ואת עדיין בחיפושים מה יש לך בדקי אופציה לתסמונת שנקראת נויורולוגיה טרגימינלית, עדיף במרפאת כאב פנים או משהו כזה