שיניים קדמיות , כתרים , מבנים ,

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

28/04/2019 | 00:32 | מאת: י

האם אפשר להחזיר את הצבע לשן קידמית שנהיית חלקית שקופה? והאם אפשר לעשות שתי כתרים זרקוניה אחד על שתל ואחד על מבנה מדובר במבנה בשן קדמית ושתל בשן הקטנה שלידה והשאלה האם יש אפשרות שזה יהיה בידיוק כמו בצד השני?? והאם יש אפשרות לנקות שחורים מהשיניים שזה עדיין לא מצב של חורים אבל יכול להחמיר..

29/04/2019 | 06:41 | מאת:

לעיתים ניתן להוסיף חומר שחזור בצבע השן כדי לחסום את השקיפות. ניתן לבצע את הכתרים כך שיהיו דומים לצד השני. ניקוי הכתמים השחורים תלוי בעומק ההכתמה