טיפול שורש כאבים קרוב לעצב

דיון מתוך פורום  לימודי רפואת שיניים

20/02/2019 | 09:08 | מאת: טלי

שלום לך דר יקר לאחרונה ביצעתי טיפול שורש 46, 47 שלאחריו הופיעו כאבים שהלכו וגברו פניתי למומחה נוסף שלטענתו השורשים (שן 46) קרובים לעצב וישנו גירוי שילך שירד אציין שכבר עקרתי שן אחת לפני כחודש בדיוק בגלל כאבים שלא הרפו מספר חודשים לאחר טיפול שורש בשן 36 ולמזלי זה פטר את הבעיה כעת שבועיים אחרי הטיפול הנוסף ואנטיביוטיקה עדיין יש כאבים אמנם בעוצמה פחותה אני חושבת... אשר מתחזקים ברגע שאני שוכבת ויכולים ללחוץ על האוזן ומקשים עלי להרדם אתמול ממש נילחצתי שאולי ניפגע העצב וגם עקירה לא תעזור אציין שעשיתי סיטי לטיפול שורש שלא ניראו בו בעיות עפי הרופא אשמח לחוות דעתך ואולי להרגעתך כי אני מאוד במתח וכן אשמח להגיע אליך להתייעצות כיוון שאני מאוד סומכת עליו טלי

20/02/2019 | 09:36 | מאת:

אני משער שיש לסמוך על האבחנה של המומחה לטיפולי שורש היות והוא בדק אותך וראה צילומים. אינני מקבל במרפאתי מתרפאים חדשים רפואה שלמה